Om oss

Välkomna till AB Lindh´s Rollopersienner och Markiser. Livskvalitet på dina villkor.

I över 65 år har Lindhs Rollo arbetat med att förbättra människors livskvalitet genom att skapa optimala invändiga och utvändiga miljöer. Med lång erfarenhet och hög kompetens hjälper vi våra kunder med personlig rådgivning, mätning och installation så du kan känna dig trygg genom hela köpprocessen.

Vi har ett stort utbud av högkvalitativa markiser, persienner, gardiner, lameller, plisseer och rullgardiner. I vår moderna produktionsanläggning i Mölndal tillverkar vi varje produkt enligt kundens önskemål, mått och behov.

Vi på Lindhs Rollo arbetar för att ge våra kunder en god köpupplevelse och service. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med nya och intressanta kvalitetsprodukter för att kunna möta våra kunders behov av ett tryggt och trevligt hem.

 

Kvalitetspolicy

AB Lindhs Rollo Persienner och Markiser bygger sin verksamhet på nöjda kunder och strävar åt att möta kundernas krav och förväntningar. Företaget skapar ekonomisk effektivitet och uppnår långsiktigt lönsamhet genom att utföra arbetet på rätt sätt och på avtalad tid.
Företaget har som regel att beställningar och orderbekräftelser skall vara skriftliga. Vi arbetar ständigt åt att förbättra kvaliteten, servicen, teknologin och arbetsmetoder. Detta genom att sätta upp mätbara kvalitetsmål och kontinuerligt genomföra förbättringsåtgärder.
Företagsledningen bedriver kontinuerligt interna kvalitetsutbildningar för medarbetarna. Individuellt eller i större grupper, detta för att säkerställa kvaliteten och att våra rutiner och riktlinjer efterföljs.
I samarbete med externa samarbetspartners, som t.ex. leverantörer, utvecklas vår kompetens ständigt för att vi skall vara ledande inom vår bransch.
Tillverkningen sker alltid enligt leverantörernas rekommendationer och riktlinjer. Tillverkade produkter kontrolleras både funktionsmässigt och kvalitetsmässigt innan de passerar vidare för leverans eller installation. Produkterna är CE-märkta, EG-försäkrade och prestandadeklarerade enligt DIN EN 13561.
Installationen av markiserna sker med CE-märkta infästningsmaterial och följer de uppsatta egenkontrollerna.

 

 

 

 

Policy för social hållbarhet

Företaget präglas av en kollektiv och familjär känsla där alla hjälper till och stöttar varandra på jobbet. Vi bryr oss om varandra, vilket kan sträcka sig till privata sammanhang. Bolaget har en relativt stor andel nyanlända och medarbetare med olika ursprung, där de som behöver det t.ex. får hjälp med administrativa ärenden. I gengäld förväntas medarbetaren ta ansvar och engagera sig i verksamheten, och att alla ger och tar efter bästa förmåga.

Idéer och kreativa initiativ uppmuntras och det arbetas aktivt med att skapa en kultur där tillfälliga fel accepteras utan skuldbeläggning och där kollektivet gemensamt bär ansvar.

Vid val av leverantörer undersöks aktivt att FN´s barnkonvention efterföljs, att inget barnarbete förekommer och att alla relevanta lagar och förordningar efterföljs. I främsta led på europeiskt plan då leverantörerna är EU-baserade. Företaget ser gärna att leverantörerna använder sig av återvunna material och ämnar lägga större fokus på detta i framtiden.