Plissékampanj

Smart solskydd till alla fönster!

En plisségardin är med sin snygga design och uppsjö av färger och mönster ett mycket elegant och smart solskydd till dina fönster.

Plisségardinen har en under- och överlist i aluminium med en veckad väv däremellan. Gardinen kräver minimalt med plats i uppdraget läge och är därför ett mycket bra alternativ till de flesta fönster, små, stora, sneda, ovala och takfönster. Plisséerna kan monteras i alla sorters fönsterpartier och uterum, både mellan glasen och frihängande. Regleras med lina, handtag eller reglagestång, men kan även kombineras med motor och fjärrkontroll.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss

  Honeycell Maxi

  Honeycellväven är en tvåskiktsväv som gör att linorna löper mellan skikten och därmed blir osynliga. Dess stabila struktur förhindrar att väven sträcker ut sig, vilket innebär att väven har en lång hållbarhet.

  Läs mer

  Rullgardiner

  Oavsett om du är på jakt efter en mörkläggande rullgardin eller en rullgardin som skärmar av direkt insyn samtidigt som du fortsatt behåller dagsljuset i rummet. Rullgardinerna finns i många olika bredder och längder, hittar du inte din bredd kan du enkelt måttbeställa rullgardinen hos oss så du får den längd du önskar.

  Läs mer